Glädjetårar

Dottern fick biljetter till BAO, hennes stora idoler som hon längtat efter att se live hur länge som helst. Snacka om att bli glad för en present... först ett illtjut och sen glädjetårar som sprutade. Då började man ju böla själv också. Kul när presenterna blir uppskattade. Så nu väntar detta på oss i juni... skall bli härligt!

 

Börjar bli dags att planera årets semestrar... jag har ju tänkt bjuda alla barnen på en semestervecka i år, tycker det skulle vara så roligt att kunna resa iväg allihopa. Får väl se om jag hittar något ställe som verkar bra. Sen är det ju den årliga turen med Nisse & Rita och i år har vi tänkt oss att det blir Skottland. Först flyg till Birmingham där vi skall bo hos ett par bekanta till Rita och sen vidare upp till Edingburgh. Vi tänkte försöka få till det så vi kan titta på Edingburgh Tattoo, som är i augusti... tror det är jättehäftigt!



Men det förutsätter ju förstås att vi blir förskonade från mer bilproblem och avloppsstopp. Annars kan vi nog känna oss rökta på de semestrarna...

Kanske man kan hoppas på en lottovinst?  //Farmskan


Kommentarer
Git

Har ni fått problem med bilen som ni nyss köpt? och stopp i rören, låter inte kul.



Ses i morrn!

kram

Git

2009-01-11 @ 20:36:38
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Marie

Edingburgh Tattoo är superhäftigt. Jag har varit på det för många år sen och och var jättemäktigt och se.



Hej hej.

2009-01-12 @ 17:13:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0