Huvudvärk


Usch... idag är man verkligen seg. Första dagen på 2009, ett år som man hoppas kommer att ha många trevliga händelser att bjuda på. En del vet man ju redan men man hoppas ju givetvis även på lite spontana saker. Nyårsafton firades ute i Torsebro hos Nisse & Rita. God mat och dryck men också ett hundslagsmål, en omkullvält vas, två missöden på mattan och heta diskussioner om var i syskonskaran man egentligen bör befinna sig.

Mitzan var helt toppad när vi kom och det gick inte lång stund innan de där bägge hundarna rök ihop, sen pinkade hon på en matta och gjorde nr 2 (ej i fast konsistens) på en annan. Men tjena mittbena... snacka om att vara skärrad. Det är tur det var hemma hos goda vänner som bara säger "men skit i det, vi högtrycksspolar den imorgon". Det är kärlek! Inte så mycket smällare i år annars tyckte jag... istället var det väldigt mycket gasballonger med ljus på himlen. Kanonfint!

När vi kom hem vid halv 2 så kom grannen ut och haffade maken... Snälla Stefan, du kan väl komma in och spela Monas vals på dragspel. Jaha... och så blev man av med honom. Hann köra och hämta ungarna i Tollarp och tillbaka igen innan han kom tillbaka. Stod där i deras vardagsrum som en liten gårdsmusikant. Han är så söt!

Men som sagt... idag är man seg och vi har mest ätit, fikat och spelat spel. Vem som vann? Jag och Madde lyckades knäcka lill-sonen i samtliga matcher. Inget han gick igång på precis...



Ikväll skall vi till Trulssons så nu får det bli en stor kopp kaffe!

Må gott så här på årets första dag!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0