IQ Badboll

Lördag och sovmorgon... så skönt. Maken vaknade sin vana trogen ganska tidigt och skulle ta sig en sväng med hunden. Det tyckte inte hunden var någon bra idé. Så promenaden varade från ytterdörren ut på gatan och sen in igen... Men allvarligt talat, är det inte det man har hund för? Att få motion menar jag.

Kände mig shoppingsugen också så jag ringde svägerska Rita och lockade med henne till boutiqen. Hon skulle inte handla något och det kan man ju tänka innan man åker iväg... men när man ser hennes kläder så kan man inte låta bli. Där är alltid något som man bara måste ha. (Ursäkta Nisse om jag drog iväg henne på dåligheter). Själv fick jag tag i både klänning, kjol, kavaj, långkofta och så den traditionella mönstrade tunikan som jag alltid köper. Det är liksom jag på något sätt. Nöjd är jag i varje fall.

Och nu har vi käkat och sitter här med en kopp kaffe och bara njuter. Förresten tittar ni på den nya såpan på TV? (Den som är istället för Färjan) Semestersvenskar heter den och handlar om reseledare nere i Thailand. Helt plötsligt förstår jag vad Johannes menar när han säger att "man verkligen fick försöka hålla sig för skratt ibland". Jag menar hur dum får man va?? Kolla detta:

 

Undrar hur kul det var för dem att se detta klippet?

Det finns bara en av mig och det är jag.
Det finns bara en av dig och det är du.
Det finns bara två av oss, och det är vi.


Trevlig lördag!  //Farmskan

PS! Nu har vi bestämt oss för golv. Det blir 114 m2 - Björk Cacao... snyggt!


Kommentarer
Git

Ja, visst är den underbar, dubbelrum, jag såg programmet, först fattade jag inte vad de menade, det var ju så infernaliskt korkat, stackarna och få se detta själva....

kram

2009-02-01 @ 13:22:02
URL: http://git.emanuelsson.blogg.se/
Eva (Jönsson) Arvidsson

Ja, visst är det dum, men de har gett hela svenska folket ett gott skratt. Inte bara ett utan man kan ju börja gapskratta bara man tänker på det.

2009-02-01 @ 14:06:31
URL: http://evaarvidsson.blogg.se/
Jennie

Är det verkligen på riktigt...??

2009-02-04 @ 11:14:06
Johannes

Kan väl bara tillägga att samma incident har hänt mig när jag "resledde" det skandinaviska folket. Detta blir en solklar reklamation från parets sida. Så länge man har ett syfte med resan att man skall gänga på varandra i ett eget rum så att barnen inte skall se på så har man en god chans hos ARN ;))

2009-02-07 @ 08:38:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0