Mitt nya liv...

Ett nytt kändisbarn är fött... Lisa Bonet har fött en son som skall heta: Nakoa-Wolf Manakauapo Mamakaeha Momoa. Ibland önskar man att man fick vara en liten fluga som fick höra när hon skall kalla in honom att äta. Fast det gör hon förmodligen aldrig... de har säkert små tjänare som fixar det. Eller så kallar de honom kort och gott för Wolf... förmodligen enklast så. Vad är det för fel på Lennart, Sune, Sixten??

Vet ni... idag började mitt nya, friskare liv. Jag har nämligen börjat på gympa. (Ja, Grahanskan... det är helt sant och du kan sluta skratta nu!). Det var här hemma i byn i skolans idrottshall som Everöds GIF bjöd upp till medelgympa. Vi skulle börja klockan 7 så man fick ju jäkta hem lite efter jobbet och sno runt som ett skållat troll efter lämplig outfit. Tror ni att jag äger ett par gympadojor... nejdå. Det slutade med att jag fick åka iväg i mina buggskor. Verkligen jättemycket dämpning i dom sularna... Ett tjugotal tanter av varierande storlek befann sig där och så dottern och hennes kompis som följde med som moraliskt stöd och för att "testa på".



Efter passet var jag rejält trött men de där två damerna gled ut genom dörren utan att ens vara svettiga... så fruktansvärt orättvist. Men jag var nöjd med mig själv och tänker fortsätta om jag nu lyckas överleva träningsvärk och annat till nästa måndag. Har förmodligen en hel del muskler som vaknat upp ur vad de trodde var en livslång dvala.. Så om jag går lite konstigt imorgon så vet ni vad det är. Men ett par nya skor måste inhandlas!

Nej... en rejäl semla nu!  //Farmskan


Kommentarer
Magda

"..och så är man beredd att ställa sig vid spisen igen, med förnyade krafter.." Kan inte annat än att skratta! :))

2009-01-14 @ 19:21:22
grahnskan

Kan bara säga lycka till med det nya livet, blev riktigt sugen på att följa med dig, men för tillfället får det räcka med 2 dagar i veckan med gammaldans



kram

2009-01-15 @ 12:36:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0