Mums Mums

Sitter och väntar på att Ebba skall somna... hon är nog lite orolig och det kan man ju förstå. Hur kul är det att vara hos två medelålders människor en hel helg när man är 10 år? Så många Disney-filmer finns nog inte...

Kvällens roligaste uttryck är myntat av David Hellenius i Let´s Dance:
"Ni ser ut som två mums mums som kommer emot en..."



Det är väl konstigt egentligen... nytt år och ny almanacka. Helt tom, bara vita blanka sidor när man bläddrar i den. Sen börjar det bokas och helt plötsligt har man bara streck för möten, resor, konferenser och kurser. Det är helt magiskt vad mycket sånt man lyckas peta in. Fast lite roliga saker är det ju också, i nästa vecka skall vi på kvartalsmöte med AO-gänget. Vi skall vara i Klitterbyn i Ängelholm och ha teamaktiviteter med Roger Weman. Vi träffades och lunchade häromdagen och gick igenom lite förutsättningar och det blir nog spännande två dagar. Det är lite som Susse säger... tur att det finns Tena Lady (*ler*)

Sen i början av mars bär det av på en jättestor kick-off till Stockholm där alla bolagens anställda skall med. Chartrat tåg och hotell och underhållning... Vilt spekulerande på jobbet nu om vem som skall ligga med vem, ja, dela rum alltså. Det måste man nämligen uppge redan innan (sen kan man ju göra som man vill när man väl kommer dit, ha ha ha). Fru Ekdahl tog chansen och skrev nye kundservicechefens namn som rumskamrat med kommentaren: "ja han är ju ny så han känner ju ingen". Den är klockren... även om jag tror han blir förvånad.

Men vad är egentligen en kniv i stöveln? Otur eller bara typiskt?  //Farmskan


Kommentarer
Git

Hi hi, hon är ju för rolig fru Ekdahl, klart han blir glad om han får någon att ligga...förlåt sova med, det är ju sant, han känner ju ingen.

2009-01-17 @ 13:16:21
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0