Rytmik-show

Ursäkta mitt något sena inlägg... men jag har varit på Rytmik-show ikväll. Det var dottern och hennes kurskamrater som hade uppvisning idag och det var... annorlunda. De var nio stycken och alla hade fått välja vars en låt, de hade sen fått tolka låten och göra rörelser därefter. Lite som små teaterföreställningar som man blev väldigt glad av.

Denna helgen har vi Broderns Ebba här eftersom de unga, nyförälskade tu är på weekend. Så det var hon och jag och en övertalad make som åkte iväg på denna show. Maken hade lite förhandsvisning för oss här hemma innan vi gav oss iväg och ja, en del moves var ganska lika.

Annars har jag haft en bra dag, har jobbat hemifrån och det sparar väldigt mycket tid. Dessutom hann jag en sväng till frissan så för er info så finns inte grävlingen längre. Han begravdes runt 10-tiden i förmiddags...

Men det är ju bara en tidsfråga....

Byggfirman var här igår och nu har vi fått offert så det är bara att dra igång. I slutet av februari så startar han... skall bli riktigt skönt att få badrummet och tvättstugan i ordning. Längtar!

Men sköt om er så hörs vi imorgon... på Babs födelsedag!
Kramar  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0