Vad är kärlek?

Funderade på det idag när jag satt i bilen till jobbet. Är det när man kallar varandra älskling och lilla gumman hela dagarna eller man får en bukett rosor av maken när man kommer hem? Ja, förmodligen... men det som är kärlek för mig (kom jag på när jag filosoferade) är när man kommer ut på morgonen och han har skrapat rutorna på min bil. Eller som ikväll när han köpt mitt favoritgodis att ha och mysa med efter gympan. I love!!

Sen att han tror att han är värsta sportkommentatorn framför TV:n är ju bara underhållning... Igår när han tittade på handboll säger han helt seriöst: "Vilket dåligt upphopp"... Att inte jag och dottern dog när vi fick vårt skrattanfall! Nej, det där med sport och dator är inte hans grej. Han tror helt seriöst att det heter FISBOOK.

Annars var det lite knepigt med väglaget idag så man fick ta det lugnt. Sen finns det ju alltid de som överdriver otroligt mycket med det lugna (typ den vita Volvo 940 som körde framför mig i morse). Ligger typ i 30 när man inte kan köra om, sen ökar han så fort det öppnar sig för omkörning. Idiot! Men det värsta är att han kör så himla lugnt och duktigt hela tiden men stannar inte vid stoppskylten!! Vad är det för jäkla körning??! Usch... jag kan bli så irriterad på mina medtrafikanter när jag är ute och kör. Min svägerska Rita säger att man visar sin sanna personlighet bakom ratten. Det hade tydligen någon av hennes jobb-psykologer sagt... Oj då! Undrar vad det innebär för mig...



Måndagen är snart slut och jobbet hann man knappt komma till innan det var dags att köra hem. Haft lite överlämning till Urmil, nye kundservicechefen, och även intervju med lite efterträdare på min roll. Blir nog riktigt bra vad det lider. Måndag innebär ju också gympa (tjoho!!) och idag måste jag säga att jag gjorde mig själv stolt. Jag kan numera 90% av programmet vilket gör att jag inte kan fuska och pausa så mycket. Så på en skala från 1-100 har jag gått från effekt 17 när jag startade till åtminstone 29 nu... Tänk när jag kan ge 100... Wow! säger jag bara. Kanske inte blir i denna livstid men varje procent upp är ju kanon!

Nej, go vänner, nu är det CSI och det brukar jag gilla så jag säger Tack och Godnatt för idag.

Ses imorgon! //Farmskan


Kommentarer
BloggPilla

Med tanke på din bilkörningspsykologi och min makes så bör du oxå vara vädur. Jag snörvlar vidare så hoppas jag vi ses i morgon. Kram

2009-01-26 @ 21:38:31
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/
Anonym

ni två är visar mig var kärlek är.

2009-01-27 @ 16:49:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0