Drickabilen har landat

Mätt och stinn och med en mage uppsvälld efter för mycket frukt och kalasmat så har jag snurrat mig trött hela natten. Stört omöjligt att somna och mina "myrben" höll på att göra mig halvt galen. Såg en film för att försöka bli trött men den enda som somnade av den var maken... Filmen var dock bra ("Flamman och citronen") så det var lätt att hålla sig vaken, plus att huvudrollen spelades av Mads Mikkelsen som är... wow!!!!

Så när klockan ringde vid 6 i morse så var man rätt seg men med Tyskland och lite dricka-shopping i sikte så gick det rätt bra ändå att komma upp och igång. Hade tur med färjorna både på vägen dit och hem så det gick som tåget. Hemresan blev dock en plåga för det gungade på bra och Farmskan och färjor är ingen bra kombination (det kanske ni stackare minns som var med på Finlandsbåten sist...). Satt krampaktigt vid ett bord och vrålstirrade på horisonten men mådde ändå sjukt illa. Jag hatar verkligen båtar!!



Läste lite om det när jag kom hem och fick reda på att VAGUSKÄRNAN (har jag en sån?) blir aktiverad och man blir kallsvettig, blek och nedre magmunnen stängs. Jaha.. precis så var det. Ryggen var plaskvåt kändes det som och jag kunde inte prata. Maken försökte men han fick mest ett väsande till svar.

Men hem kom vi och grannen stod och väntade så grant när vi svängde upp på uppfarten (*skrattar*). Nu vet han ju vad som väntar i garaget nästa gång det är trädgårdssysslor...



Drickabilen har landat.... 

Dagens lärdomar:
* Det finns fortfarande folk som röker inne i bilen... jo, helt ärligt! 2009!
* Öresundsbron öppnade den 2 juli år 2000 (jag gissade på 1995)
* Sitt still i båten när det gungar... att gå omkring stimulerar Vaguskärnan (som sitter var??)
* En fästing lever 2-3 år (vem fasen har kollat det då???)

Jag älskar internet...  //Farmskan

PS! Tack för en trevlig dag Nisse och Rita! Och tack Manne för hjälpen med Mitzan!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0