Dubbel lycka!

Jajamen... vandringspriset står tryggt och stabilt på den Färmska hyllan. Kubb-segern satt som en smäck och vi är därmed endast en seger ifrån att evigt få behålla det. Skall bli ett angenämt nöje att inhandla ett nytt vandringspris på någon loppis i närheten. Ju fulare desto bättre.

Efter kubb och lite mat så var det dags för en sedvanlig TP-omgång och som vanligt damerna mot herrarna. Herrarna gled ifrån och skrapade snabbt ihop 4 pluttar... på sådana enkla frågor så man blev tokig. Ibland var de så enkla att de inte ens kunde tänka ut svaret. Typ: Vad kallas det om man är överkänslig mot vissa ämnen? Då svarar dessa begåvade herrar: Resistent. Jaha... har ni hört talas om allergi??

Men vi damer kom igen och gick förbi även om de hela tiden försökte försvåra det hela genom att läsa fel eller helt enkelt uttala saker helt tokigt. Kan i och för sig bero på intagande av öl, vin och whiskey...
- Vad heter filmen "Flush bed away" på svenska?
- Flush bed??
- Ja, så står det
- Alltså ge hit kortet så får jag läsa
Flushed away....

Så med lite fusk, lite intelligens och en massa tur så gick herrarna till slut segrande ur det hela... men vi kommer igen till nästa gång!

Idag har det varit beachhandboll i omgångar. Eftersom det regnade så körde vi hem emellan och passade även på att besöka farmor Signe (envisaste geten i hela Skåne). På gott humör var hon och klagade åter igen på min förmåga att koka tillräckligt gott kaffe.

Lill-sonen gick ända till kvartsfinal innan de åkte ut och nu är det roliga över. Men som maken sa "han har ju redan vunnit sit pris i helgen". Vadå undrar ni säkert... Jo de har förlovat sig! Älsklingarna... snacka om att jag grät när jag hörde det. Jag är ju så jäkla lättrörd så det är pinsamt. Men det måste man väl få vara, eller hur!



Pussar och kärlek från  //Farmskan


Kommentarer
Kusin Pia

Hallå! Kul att farmor var pigg. Vi ska dit idag (måndag). Hälsa o Gratta sonen till förlovningen. Kul! Kram

2009-07-20 @ 10:50:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0