Gonk var det här!

Igår hade Svenne Hedlund passerat förbi Fru Ekdahls hus... Svenne Hedlund, hennes ungdomsidol. Hon ville ju genast rusa efter honom men blev naturligtvis stoppad av sin make. Man kan ju inte verka alltför desperat heller... Denna fantastiska händelse fick vi berättad för oss i morse, plus en annan smått otrolig historia om hur hon fått skjuts av Benny Andersson i hans sportbil... helt otroligt! Benny "the one and only" Andersson och liten Ekdahl i en sportbil... en kändismagnet är vad hon är...
- Ahh, jag minns när man stod och lyssnade på dem, och vi hade sytt vars en Gonk
Fyra fågelholkar tittar på henne
- Ja men mina vänner... vet ni inte vad en Gonk är??

Ingen visste det men även detta fick vi lära oss i bilen idag. Jag säger bara, den bilen är en källa till visdom. Allt ifrån snigelhus, korpkyrkogårdar till Gonkar. Vad det var?



Små kuddar med ben och armar som man kastade upp på sina idoler... istället för dagens smått ohygienska troskastning. Genialt!

Skönt att åka hem och veta att det är fredag och helg, ända tills vi kom hem vill säga. För då brakade åsk- och regnovädret igång rejält. Och då menar jag oväder... vatten upp till knäna på gatan och ingen ström i huset. Skitkul verkligen en fredag. Hunden fick dessutom ett mindre bryt av allt dönande så man blev smått irriterad på henne. For ut en sväng för att få tiden att gå och passade på att köra förbi ett hus i Åhus som är till salu... (JAG VET!!! men man måste väl få titta eller??). Stannade sen till hos Fru Ekdahl med make och fick kaffe, en mysig stund på deras uteplats så där på kvällskvisten.

Nu är vi dock hemma igen och strömmen har kommit tillbaka. Tack E-on!
Imorgon hoppas vi på sol så man kan kika på beach-fotbollen
Heja grabbar!  //Farmskan


Kommentarer
Bror Ola

Det är inte lönt...vi tar inte emot vilket folk som helst här i Åhus!

Lämna in en ansökan på Stolpegatan 15 först...



Puss

2009-07-04 @ 09:14:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0