Hängig

Inne upp upploppet nu... två dagar kvar. Två morgnar man måste stiga upp tidigt... sen äntligen är det dags för Farmskan att ha semester. Det har i och för sig gått som tåget denna sista veckan. I stort sett själv på jobbet så man får fixa med lite av varje som sagt. Idag gick det dock sådär... datorn var helt död (vilket gör att man kan få ett fullständigt bryt) så jag fick börja med att försöka jaga runt delar så jag kunde få igång den. Vet ni vad det var?? Någon hade inte tänt alla lampor och då var det ingen ström i uttagen... tjena!! Innan jag kom på den. Sen hade IT gjort en del natt-installationer och då behövde vi starta om lite monitorer vilket inte heller gick så bra så då fick jag ringa och väcka stackars Thomas tidigt i morse. Ja, ja... man kan inte vara snygg alltid.

Har börjat så smått att spela semester-musik i bilen. Sån där ompa-bompa som man blir jäkligt glad av och kan sjunga med i högt. Behövs ju när man kör själv också för att hålla sig vaken... För jag är faktiskt lite hängig. Idag har jag haft feber-rusher bitvis så jag har knaprat lite alvedon. Vet inte om det är trötthet, åska eller bara semesterlängtan. Ska lägga mig tidigt idag tänkte jag... efter att jag slappat en stund i badet.



Har precis fikat lite kvällsmat och då tyckte Dottern att vi ju kunde ta in en inneboende nu när hon flyttade till USA så det inte blev så tomt. (Skrattar högt...) Skulle inte tro det va!! Det är ju nu vi kan göra precis som vi vill... gå runt nakna, spela dragspel och se vilka TV-program vi vill. Ingen trängsel på badrum, ingen tvätt, bilen på plats och framför allt... FRAMFÖR ALLT: Ingen som laddar och laddar och laddar och laddar...

Leva livet, nu skall vi leva livet, vi leva livet, vi leva livet!  //Farmskan

PS! Tack Lena för de LAIM-gröna fina sakerna! Pussar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0