Ikväll gäller det

Borde verkligen ta mig i kragen och åka ner till beachhandbollen... svärdottern spelar och jag har VIP-biljetter men det här regnandet och åskan gör att jag tappat lusten. Plus att jag ju behöver städa och laga mat till kvällens familje-kamp. Ni vet den där årliga bataljen med grannarna i grenarna kubb och TP. Färms är stolta innehavare av vandringspriset och vi har självklart inga planer på att släppa det ifrån oss ikväll heller.



Jag menar vem vill inte ha den på sin hylla!!

Jag och maken hade en slapp fredagkväll, inga mer än vi hemma och då är det så tyst och lugnt att det är näst intill omöjligt att inte somna i soffan... så det gjorde vi. Fy fan vad tråkiga vi är ibland! Det får bli ändring på det där nu när vi får en välbehövlig semester... bara 5 dagar kvar för Farmskan nu.

Sen har det då åskat och regnat rejält hela natten och hunden har hässjat oss en halv centimeter ifrån örat. Det finns tillfällen som verkligen kräver självdisciplin för att man inte skall explodera och göra något dumt. Sen när jag gick på toaletten så följde hon med in och vägrade sen helt enkelt att gå ut igen... så då fick hon vara där inne den envisa hunden och vi slapp hennes flåsande i öronen. Fattar inte varför det var bättre där men lugnet hägrade sig i varje fall så man fick några timmars sömn.

Har ni tänkt på alla dessa namn som de använde förr för att beskriva folk: "Kollas Totte", "Helge Rödfnös", "Tommy på backen", "Garn-Jan", "Kung-Ola"... och så visste alla vilka det var. Det där finns ju inte alls längre vilket är synd för det är ju lite originellt och roligt. Från min generation hette man bara smeknamn som Lelle, Smöret, Nenne, Manne och så vidare... nej, fram för lite mer fantasi!

Imorgon hoppas jag få visa en ny seger-inskription på vandringspriset!



//Televerkarns Åsa


Kommentarer
Git

Lycka till med kampen ikväll! Förstår att bucklan hägrar! Det är ju tävling!

Kram

2009-07-18 @ 17:33:01
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Lillebror

Kung-Ola.... Det måste vara mig du menar där!

2009-07-20 @ 06:37:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0