Inte ett moln...

Jo, moln var där väl en del men luften var ljummen, sällskapet trevligt och så... Tomas Ledin. Så snygg, så bra och så mycket min ungdom. När vi sex gamla tjejkompisar stod och hoppade, dansade och sjöng med i alla låtar då funderade jag en stund på hur andra såg på oss. Är det töntvarning? Är vi tanter nu som bara är pinsamma? Och vet ni vad... det får vara hur pinsamt som helst men vi hade en kanonkväll!

Alla hade gjort god picknick... farmskan hade ett kokt ägg och en dietkaka. (Shaky, shaky ni vet). Tror ni att jag fick hål på ägget... nejdå, så till slut fick jag krossa det mot marken och då sprack det typ i femhundra delar, alla med skal. Aghhh!! Sen lyckades jag spruta sodavatten på samtliga när jag öppnade flaskan så det var liksom inte riktigt min kväll. Så bara för det så tröstade jag mig med lite popcorn och 5 chips... typiskt!

Konserten då? Han spelade både nytt och gammalt men det är ju de gamla hitsen man går i gång på: Vingar av stål, I natt är jag din, Sommaren är kort, Sensuella Isabella, Hon gör allt för att göra mig lycklig... och så många till!!

   
Cissi, Bitte, Lelle               Ann-Helen, Lena, Nenne
Sanna var väl på vift någon annanstans (*ler*)

Jobbedag idag igen så jag avböjde efterpartaj på stan. Hoppas ni hade en trevlig kväll sen!
Träffade förresten två jobbarkompisar på vägen ut, Rita och Annelie, som var på ett riktigt toppenhumör... ha ha ha. Tjejer ni är för goa!

Fullt ös på jobbet... det går inte alltid riktigt som man tänkt sig och då blir det lite kaos emellanåt. Förmodligen kommer Mulle-Mange att skälla på mig när han kommer in i nästa vecka för att jag inte hållt prognosen... men jag får väl presentera lite bra fakta till honom som han kan svälja.

Ikväll är det kalas hos Broder Håkan, önskar er alla en trevlig kväll!
//Farmskan (som är glad för att stor-sonen kommer hem några dagar)

PS! En bonus från mig till er... sing-a-long!



Kommentarer
Kusin Pia

Hallå! Varför såg jag inte dig. Jag var ju också där!! Vi var ett tjejgäng från jobbet! Det blev lite efterfest på sta´n också innan den äldsta i gänget dvs JAG åkte hem vid 23.45 tiden. SUCK! Annat var det förr eller???

Kram

2009-07-11 @ 10:27:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0