Lazy sunday

Man kan bli knäpp på att man behöver gå upp på toaletten på natten, det stör ju sömnen skitmycket. Förr kunde man sova i 12 timmar utan att behöva gå upp och nu kan man knappt hålla sig mer än ett par timmar i stöten. Man försöker verkligen låtsas som att man inte märker det men det är stört omöjligt och bara att ge sig. Så vid 8-tiden i morse var det dags igen (hur nu det är möjligt när man inte druckit något sen förra gången...) och sen tyckte jag att då kunde jag ju lika gärna laga lite frukost.

Väckte Modern och Kjelle vid 1/2 9 och sen blev det goda frallor och lite mys. Kul att de kom ner så där spontant igår kväll även om det är en bit att köra. Man ses ju inte alltför ofta heller. Käka lite gott och drack lite vin och senare blev det en Wallander. Mycket nice!

De for hem igen idag på förmiddagen och sen har det bara varit lazy sunday för hela slanten. Lite korsord i soffan, lite fika hos svärföräldrarna och nu väntar lite fruktsallad som dottern står och gör i köket. Nej, inte många knop för Farmskan idag inte. Men imorgon blir det andra bullar... då skall jag gå på mina fönster utvändigt. Maken har nämligen vattnat en del och då lyckas han alltid spola ner rutorna också så de ser ut som fasen.



Har ju också en del presenter att handla inför veckan... både makens, stora dotterns och svärdotterns skall inhandlas. Kanske man även hittar något roligt till sig själv...

Rest easy!  //Farmskan



Kommentarer
INEK

Såg med en gång när vi berättade detta om "jor" att du fick stjärnor i ögonen! Love You, puss

2009-07-28 @ 20:04:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0