Och där rök 5:e bladet



Och så startade sista jobbeveckan innan semestern och Mika ryckte 5:e bladet i den egengjorda kalendern. Men vilken start vi fick idag... ett tryck på telefonen utan dess like på en av avdelningarna. Men det redde upp sig till slut med benägen hjälp av samtliga som verkligen stöttar till. Kul att se!

Lämnade sen som vanligt ett fruktansvärt regnoväder i Älmhult och for hemåt mot blå himmel. Helt otroligt att det tyar regna som det gör där uppe hela tiden. Känns som om där är ett stort regnmoln precis över den byn och ingen annanstans (förutom på E-vägen då förstås... ha ha ha). Hoppas nu bara att det blir lite sol även på vår semester så man slipper spendera den på shopping... åh hemska öde.

Inte mycket att se på TV heller om det regnar för under sommaren visar de fasen bara repriser och gamla filmer som knappt var sevärda när de kom. Nej, det gäller att försöka hitta på lite annat pyssel på kvällarna. Dottern passade på att möblera om på sitt rum igår, vilket är lika med att även vi får möblera om eftersom allt hon inte vill ha hamnar precis utanför dörren (*ler*). Ja, de barnen... man kan inte annat än älska dom.

Några kommentarer till kommentarer:
1) Per Moberg??? Han är ju skitsnygg ju!
2) Knappast bror lilla... möjligen prinskorven
3) Behöver veta mer om presentläget inför helgen kusin vitamin.

Kanske denna till någon som har allt...



Ja vadå... skinka till pizzan förstås!  //Farmskan


Kommentarer
Git

Hej, är det så att det är blå himemel när du kör hem? Jag håller ju med att det alltid regnar här i Älmhult, det låter inte bra. Nästa vecka åker vi till västkusten och är där sista veckan, då håller vi tummarna för fint väder i hela södra Sverige!

kram

2009-07-20 @ 20:09:24
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Madde O

Eh...nä, min käraste svägerska.

Med all respekt! Per Moberg är ryyyser otäck!!



VinDiesel...DET e en man det!!



Kram Madde



ps, några förslag på presenter till maken din?

det enda han själv hade o komma med va en ferrari...

och det får han ICKE!! ;)

2009-07-21 @ 09:13:03
Kung Ola

Nu ska du inte vara elak bara för att du är avundsjuk...

När blir den utlovade grillkvällen förresten? Vi är på bröllopsdagsresa då ni tänkte fira den gamle mannen, så vi kanske kunde gratulera honom vid sagda tillfälle..

Kramis

2009-07-21 @ 10:37:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0