Så vackert!

Gårdagskvällens konsert med Sofia Källgren i Degeberga kyrka var helt fantastisk. Hon sjunger ju så fruktansvärt bra och har en röst som ger en ståpäls och tårar i ögonen. Bara hon och en pianist (som också var sjukt bra) och en massa bra filmmusik... När hon sjöng ledmotivet ifrån "Det magiska svärdet" (Let it be our prayer) var man fasen tvungen att torka sig i ögonvrån. Här kommer ett annat smakprov från konserten hämtad från filmen "Sagan om ringen"



Hon är ju runt och sjunger i kyrkor med denna konserten nu i sommar och hon berättade att i vissa kyrkor får man inte applådera. Prästen hade istället bett publiken att ställa sig upp om de ville visa sin uppskattning... Måste ju bli hur skumt som helst. Hur länge skall man stå upp liksom?? Igår fick vi både stå upp och applådera samtidigt (*ler*)

Vaknade med lite huvudvärk men jag hoppas det försvinner snart... skall ju på en del kalas idag. Först till svärdottern som fyllde år i förra veckan och sen i kväll till några kompisar. Mycket tårta blir det! Kan inte låta bli att lägga upp en bild ifrån ett bröllop som Tia och Madde besökte i lördags... visst är de söta



Imorgon blir det upp med tuppen för en tripp till Tyskland och lite shopping
//Farmskan

PS! Ibland är det skönt att bara få höra rösten...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0