Snygga

Vi har ett uttryck på jobbet som säger "att om vi klarar våra mål så är vi snygga". Vill bara meddela att idag har jag varit jäkligt snygg! Klar revansch från gårdagens smått hysteriska eftermiddag... Man känner sig nöjd och glad när man åker hem. Lugnt och semesterstämning på jobbet dessutom så dagarna är rätt behagliga... en massa sparade surdegar hinner man ju med nu vilket också gör att man blir nöjd.

Tur okså att jag har vänner som vill mig väl... blev uppringd av Herr H som vänligt meddelade att man inte få publicera bilder ifrån tidningen på bloggen utan tillstånd. Så nu är den bytt innan den stora böteslappen kommer nerdimpandes ifrån himlen. Man lär sig nåt nytt varje dag (även om jag faktiskt borde ha vetat det här om jag tänkt efter lite). Har lagt ut en egen bild istället... får hålla mig till dom i fortsättningen. Tack för att du håller efter mig!



Har beställt ett jättefint halsband idag (surprise!). En lång silverkedja och i den hänger där fem stycken silverplattor där jag graverar in barnens namn. Borde kanske haft en platta för hunden med men tänkte det fick räcka med ungarna. Lägger ut en bild när jag får hem det...

Idag begravs King of Pop och hela världen står stilla. Själv tror jag att jag skall undvika detta spektakel i TV och se ännu någon person i Midsomer bli mördad. Imorgon blir det ingen blogg för då står Farmskan och trånar framför Tomas Ledin och sjunger med i ALLA texterna.

Shaky Shaky... 2,7  //Farmskan


Kommentarer
Manne

Ahaa...du har köpt en så´n :-)

2009-07-07 @ 22:16:11
Madde O

tror det e en spikmatta du köpte häromdagen, det har vi gjort=)

2009-07-08 @ 05:26:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0