Spikat...

Bara jag och Fru Ekdahl upp till jobbet idag... två i pendlarbilen har gått på semester och en var på annat uppdrag. Blev lite diskussioner om hur gammal en korp kan bli (det var jag som fick ett av mina existensiella ögonblick). Här är svaret: Korpar blir i naturen omkring 10 till 15 år, men livslängder på upp till 40 år har noterats... Och då kommer nästa fråga, hur vet man det?? Ibland vore det bättre att jag ägnade mina funderingar åt något nyttigt.

For hemåt lite tidigare idag vilket var jäkligt skönt... satt en stund på altanen här hemma och bara njöt i skuggan med ett korsord och lite dricka. Gött, gött, gött!

Varit en sväng inne på Unico Topfloor (det mentala gymet) och testat på spikmatta. 6000 piggar som skulle stimulera blodcirkulationen och få en att må bättre. Jag somnade gott på den åtminstone... sen om det berodde på trötthet eller välbefinnande därom tvistar de lärde. Jag köpte i varje fall ingen, ännu... men det kanske är något man borde satsa på. Jag känner ju dock mig själv gaska väl och risken är väl att den hamnar i en låda tillsammans med vetekudden, massageälgen, huvudkliaren, wokpannan, juicepressen, bakmaskinen... ja alla andra prylar man bara var tvungen att köpa.

Det blir nog ingen fakir av mig



Många gissningar på mitt inköp igår men mina läppar är förseglade. Ni kan dock trösta er med att ni kommer att komma underfund med det vad det lider. Annars har jag gjort en rejäl felsatsning. Ingen av era gissningar är i varje fall ens i närheten.

Imorgon är det fredag... igen!  //Farmskan


Kommentarer
Git

Då vet jag vad det är, en fyrhjuling!

2009-07-03 @ 21:49:14
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0