Värmeslag

Man trodde kanske att det skulle bli lite bättre luft nu efter åskan men det var precis lika varmt och kvalmigt idag som tidigare i veckan. Ett tag i eftermiddags hade vi 41 grader i solen på baksidan. Det är varmt! Enda stället man kan vara på är i stort sett i källaren.

Har varit och köpt blommor till här inne idag. De jag hade var vansinnigt fula och tråkiga. For iväg till Solhaga och hittade faktiskt en hel del bra saker. Maken skulle ha lite gräsfrö och gödning också så det blev lite av varje. Inte särskilt billigt men vad fasen... det behövdes. Sen kom Paps och Babs och fikade en stund, det var längesen vi träffades så det var riktigt kul.

I övrigt har man masat sig fram i värmen. Maken har oljat trädäcket och trapporna och jag har pulat med rabatterna. Tog sen ett dopp i grannens pool bara för att komma tillbaka till normal skepnad... man var ju äckligt svett!

Grabbarna har vunnit alla sina matcher idag och fler väntar imorgon. Ikväll blir det nog party inne på Kristianstadsdagarna för dem, tror att Dottern (som vaknade till liv rätt sent idag) också skall göra en ny tur dit. Fattar inte hur de orkar festa flera dar i rad. För min del väntar den här mannens konsert på onsdag med gamla tjejgänget... skall bli riktigt roligt.

 

Kanske vi åker in någon dag till men ikväll väntar nog bara ett glas vin på altanen.
//Farmskan


Kommentarer
Git

Jag vill också ha en granne med pool!!! Vår granne bakade sockerbullar kl 03.00 i morse (bageriet) det luktade så gott!

kram

2009-07-04 @ 21:38:14
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Madde O

Tänkte ev oxå åka in o titta på honom, denne man som är en sann GMF!!!

Vi var och såg Noice i lördags, vilken nostalgitripp!!



Kramar=)

2009-07-06 @ 08:49:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0