Å de rajnade, å rajnade

Det kan regna, och så kan det regna

Studentdagen med tält i trägården, solsken och mingel i trädgården var hopplöst långt borta. Istället blev det störtregn hela dagen utan uppehåll (hur det ens är möjligt), kallt och fuktigt. Studentskylten rullade sig till en pergamentrulle, vatten upp till knäna ute på gatan så folk fick vada in, lervälling och miljoner skor vid dörren... Det var liksom inte riktigt detta vi hade beställt. Men vad fasen... allt löser sig ändå.

Dottern, som ändrade skepnad under dagen, från ångest och tandgnissel på morgonen, till glädjetårar under utspringet, och till sist till partylejon på kvällen, hade en underbar dag ändå. Jag menar det är ju verkligen en av de bästa dagarna i livet. Många fina presenter och mycket pengar att fylla på den magra kassan satte ju också lite guldkant på hennes dag... så tack till alla er som var här och gjorde hennes dag så fin!



Till sist... ett ord till min morbror (som bara tycker att jag äter och dricker på den här bloggen...): Vi hade buffé och Japp, vi drack vin till maten. Ha ha ha

  

Nu väntar fotbollsmatch i Sölvesborg... grabbarna spelar.
Heja Växjö BK!!!  //Farmskan 


Kommentarer
studenten

ni förstår inte hur mycket ni betyder :)

2009-06-13 @ 23:05:58
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Bosse

Jag trodde inget annat, ha ha

2009-06-14 @ 21:23:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0