Kalla fötter

Visst borde man väl kunna lägga strumporna vid det här laget. Det är ju för tusan ändå mitten av juni! Men det är så förbenat kallt, regnigt och blåsigt så idag har jag verkligen lidit av kalla fötter. Stackars alla människor som börjar sin semester idag... visst, sova är väl OK det också men man vill ju ha lite go värme och kunna sitta ute på kvällarna. Hoppas verkligen det blir bättre här framåt så de får lite sol. Idag började också sommarjobben för både Dottern och Lill-sonen + fästmö... tror jag skall ringa om en stund och höra hur det har gått så här första dagen. Stora dottern däremot for iväg till Madeira idag på semester i 14 dagar och där såg det ut att vara skönt väder. Hoppas hon får två härliga veckor.

Fick en hälsning igår på bloggen från en "gammal" kollega, LMQV som vi kallade honom. Riktigt kul att höra ifrån dig, det var ett tag sen. Hoppas du trivs på fin-banken. Har du tid över kan du väl komma ner och hälsa på och ta en fika!



LMQV... mannen, myten, legenden till höger

Ett härligt initiativ idag från våra sommarjobbare som bjöd hela kundtjänsten på kladdkaka och grädde... bara för att de var färdiga med sin introdukion. Sånt gillar jag... och alla min bilringar också (*ler*). Kanske dags att starta med Parkinson-metoden...



Nej, jag tror jag tar jycken på en sväng istället. Må bäst!   //Farmskan


Kommentarer
Git

hahaha, parkinson metoden, är det den där man står på en platta och skakar hela kroppen?

kram

2009-06-15 @ 20:43:13
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0