Krämar-farmskan

Och så får man väl bocka och buga åt ett visst håll för att personen ifråga hade rätt igen... Blocket fungerade väldans bra och vi har blivit av med nästan allt vi annonserade ut (och lite till faktiskt). Bara tvättmaskinen kvar, vilket är lite konstigt eftersom den är fullt fungerande och väldigt bra. Någon som behöver en extra?? Värsta krämaren har jag varit idag och vi har rensat rejält bland möbler och annat. För pengarna vi fått in skall vi köpa en extrasäng till gästrummet. Vi har haft en bäddsoffa där tidigare och det är lite bökigt... nu får det bli en 1,40-säng istället.

Gårdagskvällen blev en lugn "vuxen" midsommar med traditionell mat. Förutom några jättegoda ostbullar Rita gjort till fördrinken... pressade väl ner tre stycken innan maten. Tack för en trevlig kväll med dragspel och skitprat. Dottern ringde sen vid 3-tiden och ville bli hämtad i Yngsjö... jag trodde faktiskt man kunde köra när man åt penicillin (*ler*). Men det är skönt att de ringer i varje fall så man vet att dom kommer hem ordentligt. 

Var en runda inne på Ö&B, denna smått galna affär... frågan är om man kan ha förtroende för en affär som säljer dambindor och flugsmällare i samma korg. Finns det en tanke bakom som de vill förmedla med det tro? Ha ha ha... Det var makens första (och förmodligen sista) besök i denna affär och han gick mest omkring och muttrade hela tiden. Lyckades dessutom med konststycket att komma ut utan både tavelkrokar och lim som var det vi körde dit för. Men, men... en rolig utflykt blev det ju trots allt.

Ikväll blir det nog lugna gatan med en bra film. Fick både den nya Wallander och Valkyria i veckan så det får nog bli ryggläge och lite gott i glaset (än en gång morbror B!!!).

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till  //Farmskan 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0