Leelawadee

Jag säger bara en sak... En magisk kväll!! For (efter tips från Paps) iväg i god tid för konserten som började klockan 7. Parkerade bilen vid 1/2 6 och fick sen stå i kö i över 30 minuter innan vi kom fram till grinden. I god tid skulle nog varit runt 2 på eftermiddagen. Alltså ingen idé att ens försöka rusa över gräsmattorna för att komma långt fram. Vi slog oss helt sonika ner, mitt i solgasset, och käkade vår sallad och annat gott vi hade med oss. Sen satt där vi där och njöt i kvällssolen och lyssnade på fantastisk musik... I pausen packade vi ihop vårt pick och pack och gick ut med i bilen och sen tryckte vi oss ända fram till scenkanten där vi sen stod och diggade hela kvällen. Fasen vad bra de är!!!!



Skitmycket folk att sitta och studera. En dam som kom ut från bajamajan upplyste oss alla väldigt högt att "det går inte att spola..." Nähä?? Nöjda och glada for vi hemåt vid 11-tiden, då hade de spelat i nästan 4 timmar. En magisk kväll som sagt... vi spelade deras nya skiva hela vägen hem (*ler*)

Uppe med tuppen idag för jag och kusin Pia skulle till stan på thai-massage. Efter lite letande bland husen hittade vi så hennes lilla kryp-in och blev knådade i 70 minuter var. Så otroligt skönt... denna lilla människa hade en styrka i händerna som man undrade var kom ifrån. Hon var uppe och hängde på en och tryckte och drog. Så jäkla duktig... vi bokade ny tid direkt. Det där skall jag unna mig nu en gång i månaden. Så vill ni uppleva en härlig stund så bokar ni tid på Leelawadee Massage i Kristianstad! Billigt var det också...

Mötte upp maken sen i stan och efter en gemensam lättlunch med kusinen (TACK!) så shoppade vi loss. Hittade allt som jag ville ha och det brukar man ju aldrig göra när man väl skall handla. Så jag är riktigt nöjd! Nu väntar en kopp kaffe i trädgården och sen ikväll kommer lill-sonen och Madde på grille... ibland förstår man inte hur bra man har det!

Sola försiktigt! //Farmskan

Veta var vi står är svårt och vart vi går är upp till dig
Om du vill gå långsamt, så är det OK


Kommentarer
Kusin Pia

TACK!!! Vilken underbar lördagsförmiddag!

Kram

2009-06-28 @ 13:21:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0