Lillsemester

Tre långa, sköna, härliga, förhoppningsvis varma dagars ledighet. Så gött det skall bli. Det är alltid likadant när det börjar närma sig semester, då är det precis som om man inte orkar en enda dag till. Själv skall jag ju jobba fem veckor till innan det är dags för ledighet men det där vill jag inte tänka på nu. Nu är det lillsemester!

Hade nya gänget på midsommarlunch idag. Andra dagen i rad för min del (och tredje imorgon...), men denna gången hade vi fixat lite kall potatissallad istället till sillen och det var himla gott. Tack Malin för hjälpen! En hel del glada besked och trevliga inslag på jobbet gjorde att man kände sig glad i magen när man åkte hem. Stannade på vägen och köpte jordgubbar till imorgon...
50 kronor litern. Pilla tyckte det var hutlöst men det är precis det priset man kan ta för de desperata människor som stannar längs vägen och inte orkar gå inom affären.

Fick lite bilder med ifrån gårdagens partaj:



Tina, Magda, Maria, Jonatan, Fredde, Ida, Anton, Viveka, Håkan, Torgny, Frida, Tompa, Björn, Jocke och Jennie... vilket gäng va!! De enda som saknades var Bengt, Otto och Johannes (Stockholmsligan). Än en gång! Tack för allt ni bidragit till hos mig!

Sen var det ju det här med luftgevärsskytte... inte min gren (den heller)

   Men 19 poäng blev det!

Ikväll spelar sönernas Växjö BK mot VMA (lill-sonens förra lag). Usch det blir nog för han att hålla in benen för de kommer väl att göra allt för att trycka till honom. Hade ingen möjlighet att se det live så jag får väl följa matchrapporteringen på deras blogg. De har nämligen en kille som sitter och uppdaterar direkt mot hemsidan varje match. Så himla bra!

Någon sa idag att Fru Ekdahl fått svininfluensan... hoppas verkligen att det bara var illvilliga rykten för annars ligger jag pyrt till som åkte med henne i bilen igår... Jag tror bara hon velat sätta lite extra knorr på vardagen!



Glad Midsommar!  Puss //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0