Lugnet råder

Lugnet råder på jobbet... det märks verkligen att det är semestertider. Folk har annat för sig än att ringa och fråga oss om ditten och datten, och speciellt nu när det är så soligt. Och det är väl så det skall vara när det är semester och ledighet. Det är verkligen varmt och härligt nu så det är skönt för dom som redan gått på semester.

Var och käkade lunch uppe i byn idag och sen en snabb sväng inom Lindex. Hittade faktiskt en fin klänning till bröllopet i sommar... helt otippat. Fast jag hinner ju ändra mig tills dess... har ju hänt förr liksom (*ler*). Det var i varje fall ganska kul att prova den för i båset bredvid stod en tjej som tappert försökte förklara för någon i telefon att OSBY inte var OSLO utan låg väldigt långt därifrån. Hon sålde en bil på blocket och han skulle komma och köpa den...

Tänkte förära er några bilder från sommar-morgonen i fredags på jobbet:

  

Vilket gäng va!! Snacka om att bjuda på sig själv... Susse är störtskön och Mange också i sin brynja och keps... synd man inte var där. Bilderna stulna ifrån Pilla.

Nu väntar lite besök så man får leta upp lite glass, och sen i natt kommer stora dottern hem från sin semestertripp till Madeira. Landar kl. 12 på natten... också en jäkla tid! Men Dottern är snäll och kör och hämtar henne i Svågertorp. Går liksom inte så många tåg den tiden på dygnet. Lilla dottern har också kommit till oss och skall stanna veckan ut. Skönt för maken att slippa köra hem till hunden på lunchen... hon älskar nämligen lilla dottern och framför allt lilla dotterns säng.

Hasta manana!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0