Nyklippt och grann?

Tack för en trevlig kväll igår Pia och Jan(a)! God mat och gott sällskap har ingen dött av... skulle vara maken då när han förstod att det blev lax (alltså innan han såg kasslern). Fast det är sorgligt att man skall behöva göra specialmat till honom, men framförallt är det sorgligt att han missar så mycket god mat. Och CG... vilken kille (*ler*). Historierna om Bert Karlsson fick ju en att baxna. Kul!

Dagen har annars varit lugn och stillsam på jobbet, lyckades dessutom med konsstycket att sitta nästan halva min arbetsdag på min stol (= fått en hel del gjort). Stack sen redan vid 3 eftersom jag hade en klipp- och slingtid hos frissan. Dags att tufsa till lockarna och slinga in lite ljusa strån i det gråa... och nu är man som ny igen.

Dottern har haft studentkarneval idag och festat runt. Sen hem i duschen och nu iväg på stan igen... att de bara orkar! Jag blir trött bara jag tänker på det. Men snart är det slut, student på fredag och sen är det arbetsdag för henne direkt på måndag och därmed slut på leken. Nu börjar allvaret och vuxenlivet... mohahahaha. Skattepengarna fick hon också idag vilket nog kändes extra surt med tanke på att i stort sett hela pengen gick åt till att betala fortkörningen i förra veckan. Men jag tror att hon lärt sig att det kostar att flyga fram. Får väl ge ett bidrag här när den värsta besvikelsen lagt sig.



Hon var utklädd till Pink Lady i Grease... hela klassen hade detta tema. Snyggt!

En annan som också borde lära sig att inte se för djupt i flaskan är den här mannen... det här kortet kan han väl inte vara så nöjd med. Eller?



Dagens ungdom! Det enda felet med dem är att man inte längre tillhör dem
//Farmskan



Kommentarer
Blogg-Pilla

Men visst älskar vi våra barn no mather what, ses i gryningen, kram

2009-06-09 @ 21:49:37
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/
Madde

När jag frågade om han varit onykter när han varit på klassfesten fick jag svaret: "Nej, faktiskt inte, det var ritkgit lugnt!" Och dagen efter fick man se detta fotot...när katten är borta dansar råttorna på bordet...eller hur är det nu :)?

Men Mr Axelsson ska vara nykter och lovat vara taxi på studenten :)

Ses imorgon :) Längtar!

Kramar

2009-06-10 @ 14:02:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0