Oh Boy!

Oh Boy... vilken dag det varit. Mycket att göra men ändå inte så mycket så man inte fixar det. Vår tilltänkte kandidat har varit och hälsat på gruppen, kollegorna och pratat med facket. Genomgående OK vilket känns skönt, så nu hoppas jag att vi kan komma till skott nästa vecka så att vi är fullbemannade efter semestern.

Oh Boy... vilken helg och kommande vecka det kommer att bli. Först EU-valet på söndag, vilket innebär jobb mellan 7-23 och sen försöka få lite sömn innan klockan ringer vid 5-tiden. Sen väntar en måndag i Stockholm för Farmskans del. Bara upp och vända för ett möte och sen hem igen... har ju liksom inte riktigt tid nu att resa med allt som behöver fixas inför dotterns student nästa fredag. På måndag kväll blir det dessutom fest nere hos Pia och Jan(a) vilket jag ser fram emot jättemycket. Känns som om det var längesen vi sågs!!

Oh Boy... vilken konsert vi var på ikväll. Dottern och hennes kompisar i avgångsklasserna hade avslutskonsert där de spelade och sjöng. Dottern gjorde två riktigt bra låtar (som vanligt) och man växte allt ett par centimeter. Bland annat den här sjöng hon... hur bra som helst!



Oh Boy... 7 veckor är 7 veckor oavsett orsak  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0