Sommar i Skaune

Äntligen lite sommar och sol för de stackarna som har semester. Det är ju ett måste att få ligga och bara lata sig under solen när man är ledig från jobbet. Själv har man inte fått mycket av den varan just nu eftersom det är fem (japp, fem!!) hela veckor tills min semester börjar. Hoppas verkligen att det blir lite värme kvar tills dess... om inte, då får det bli en restresa till värmen. Manne? Är du sugen?

Måndag morgon inleddes med att två galanta damer ifrån lokalbanken var här och skulle värdera huset. Det var så att säga en okulär-besiktning... inte ett protokoll eller frågeformulär så långt ögat nådde. Undrar hur det där bedöms egentligen. Maken undrade om de bara var där för att snoka men det får man väl inte hoppas... ha ha ha. Nej, man får hoppas på en bra bedömning nu så man kan placera om lite huslån till en billigare peng.

Direkt till Markaryd sen där det var strategidag med jobbet... många diskussioner och mycket vändande på stenar och även om vi inte kom riktigt ända in i mål så kom vi väl en bit på väg. Blir nog bra när det blir klart. En lång dag blev det i varje fall och syret var hopplöst slut när vi rundade av framåt kvart i åtta på kvällen. Sen middag och snacks på det sen sov man gott och lagom uppsvälld hela natten på det lilla hotellet - Ekbacken. I Markaryd liksom...

Jobb i Älmhult sen idag och nu ikväll har jag och maken grillat korv i kvällssolen... så gött! Ikväll börjar ju också sommarens följetong från år till år - Morden i Midsomer. Undrar hur många det egentligen finns att mörda i den där byn... slutar förmodligen med ett självmord när det bara finns en person kvar... för ingen lär väl flytta dit. Jaha!! Det är bara på låtsas... hmm



VG på examensjobbet... Tjoho!! Fick betyget hemskickat idag med posten. Så gott att få avsluta med ett VG, jag la ju också lite jobb på det där examensarbetet så det kändes skönt. Tydligen har vi i lärteamet också bestämt att vi skall träffas på fredag... undrar vad jag har tänkt på då eftersom jag är i Sofiero. Senildement eller Specialagent...??

Och Nej... du är verkligen inte en pain in the ass!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0