Stackars lillan



Hunden är hängig igen och vill ingenting. Det tråkiga är att man inte vet om det är som hon har ont, om hon är allmänt trött av medicinen, om hon har borrelia eller om det helt enkelt bara är åldersrelaterat. Maken har i varje fall varit nere hos veterinären och tagit prover idag och så får vi väl svar på måndag hoppas jag. Fram tills dess så får man bara försöka att pigga upp henne med ett grisöra eller två...

En helt vanlig tisdag idag och på jobbet flyter allt på. Känns som om alla avdelningarna har koll på läget och så smått börjar jobba mer med varandra än bredvid varandra. Både idag och imorgon förmiddag har jag återkopplingsmöten hela dagen. Det är lättare så tycker jag att boka in hela dagar för sådana grejer än att försöka få till enstaka möten spridda över veckan. Bra samtal har det varit i varje fall och det känns positivt.

Imorgon eftermiddag blir det sista mötet med gamla gänget. Vi skall ha lite midsommarmat och lekar hemma hos Frida. Skall bli riktigt kul, så det ser jag fram emot och sen är det ju bara en jobbedag till innan midsommar... helt sjukt vad tiden går fort. Det är bara vädret som inte riktigt hinner med i svängarna.

Fru Ekdahls KA klarade besiktningen med den äran
- Har du triangeln med dig?
(Här tror jag hon kämpade med att få fram rätt svar... liksom inte läge att skämta)
- Ja, den ligger i bakluckan
- Kan du ta fram den?
- Ja, men då måste du stänga bilen annars kan man inte öppna bakluckan...

Klockrent ju!!

Glöm inte att ta hand om varandra!  //Farmskan

PS! Vet ni vad som satt på gångstigen till jobbet imorse? En mus!!!! Livs levande
IIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiii



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0