Tant Greddelin

Vart tog det ordet vägen egentligen?? Idag hör man ju bara lila... greddelin är så mycket finare, eller hur? Anledningen till att jag svamlar om detta just nu är jag mötte just denna tant idag på flyget till Stockholm. Hon hade matchat allt, strumpor, tröja, skor, glasögon, tunika... allt i lila. Och som pricken över i:et hade hon en sån där sovgrej runt nacken (en sån där som gör att nacken inte bryts när man somnar till), även den i lila. Så söt och så för mycket.



Ja, som ni förstår har jag alltså tillbringat dagen i Stockholm, eller dagen och dagen, jag for upp för ett möte med en kund och sen hem igen. Party ikväll ju hos Pia och Jan(a) och det vill man ju verkligen inte missa. Detta party gästas ju av de numera riskkända paret CG och Blåljus. Har ni missat det så är här ett (något taskigt) klipp.



Sjukt kul ju!! Precis vad man behöver idag efter 15 timmars valjobb i söndags och en tur och retur tripp till Stockholm idag... bäst att inte jag dricker vin ikväll i varje fall (*ler*). Valet gick bra även om det är segt att stå så länge och sen rösträkna och köra till valnämnden på natten. Några små highlights som man kan fundera över:
1) Hur tänker de som röstar på ett främlingsfientligt parti i ett EU-val??
2) Hur ids man åka och rösta för att sätta sitt eget namn på valsedeln??
3) Juni ut och Pirater in.... tills nästa val

Dottern var ju på studentbal igår och hon var ohyggligt vacker. Tog lunch så jag hann se när hennes date var och hämtade henne med champagne och blommor. Man blir lite rörd när man ser hur fina de är...

  

Nej, på med boots och hatt... Yiihaa!!  //Farmskan


Kommentarer
Manne

Wow!!! Vad snygg du är Elin, hoppas balen var precis så fin som den ska va´...på slottet. Kram

2009-06-09 @ 19:15:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0