Turné

Mycket bil för Farmskans del den här veckan... idag for jag till Helsingborg direkt på morgonen för ett möte med storkunden. Gick väldans bra, det var typ "två lyckliga dårar" som gick ut därifrån. Drog ut lite på tiden dock så det blev att köra liiiiite för fort upp till Älmhult och nästa åtagande... Men allt går som man säger (utom små barn och tennsoldater). Känner mig dock otroligt taggad för uppgiften så det är inte jobbigt i varje fall.

Kom iväg hemåt lite sent så det blev lite rush även nu ikväll... det var nämligen dags för tjejkväll hemma hos Sanna. Hungrig som en varg så den där kycklingsalladen i solgasset på hennes altan satt som en smäck. Att man sen även krängde i sig en stor kladdkakebit också var ju direkt onödigt. Jag måste fasen skärpa mig alltså!! Kan ju snart bara gå i vida tunikor och tygsjok. Försökte mig på en jättesnygg figursydd skjorta i måndags men det höll ju på att göra en galen. Kändes som om man satt fast i ett skruvstäd hela dagen... pust och stånk.



Nenne... detta är du och jag... ha ha ha. Men vi får dansa av det när vi skall på Tomas Ledin helt enkelt. Måste säga grattis också till grabbarnas poäng i gårdagens derby! Att gå ifrån fyran upp till trean och efter halva säsongen leda den serien är fasen starkt.

Dags att runda av denna underbara sommarkväll och lägga huvudet på kudden
//Farmskan


Kommentarer
Kusin p

Jag ska också på Ledin! Så det så! Ses på lördag. Gissa om jag ser fram emot det???

2009-06-24 @ 22:46:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0