Äntligen!

Gårdagens kasedans i parken var trevlig... förfesten också för den delen. Det fanns gott om plats för alla i vår nya soffa (*ler*). Inte så mycket folk som förra gången men det gjorde ju bara att det var enklare att dansa. En riktig kul kväll. Maken har så smått lovat att kanske följa med nästa gång, om inte annat kan han ju passa väskorna när vi andra glider runt banan.

Idag har jag i stort sett suttit hela dagen med min tenta... usch och fy!! Inspirationen lyste med sin frånvaro och jag tyckte inte att jag kom igång över huvud taget. Spelade några rundor patiens mellan varven bara för att hålla humöret uppe. Vet ni att jag har en vinstprocent på 65% nu på Spindelharpan. Sjukt viktigt! Men vad bättre är... jag är i stort sett klar med tentan! Tjoho!!! Orkar dock inte läsa igenom den just nu utan låter den ligga till sig till helgen och så kan man finjustera då istället.

Lite besök till och från under dagen, både föräldrar och svärföräldrar har varit och fikat. Tur det kanske så att man åtminstone fick lämna datorn den stunden.

Imorgon bär det av på ledarskapsutveckling med jobbet. Alla chefer skall iväg så nu lär väl mössen dansa på bordet... Får väl peka ut någon imorgon som jag kan ge "taktpinnen" och som jag kan hänga sen om det går åt pipan... Mulle, känner du dig sugen på det?? Tar med mig datorn och hoppas att man får åtminstone några minuter egentid på kvällarna så jag kan blogga. Nu är det dock dags att packa så...

So long, farewell, auf wiedersehen, goodbye  //Farmskan

PS: Barns tankar om vad som händer när man blir kär:

Jag tror att man ska bli skjuten av en pil eller något sånt, sen ska inte resten göra så ont.
Harlen, 8



Kommentarer
Lena

Inte mycket man orkar nuförtiden. Helt slut efter en danskväll... Har gått mellan sofforna idag och liksom bara trillat ner och sovit några timmar på varje ställe. Det enda vettiga jag presterat är söndagsmiddagen. En fransyska ugnsstekt i coca cola. Synnerligen god. Vill någon ha receptet så hör av er. Kram från Lena - with a huge appetite for more.

2009-03-22 @ 20:45:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0