Fredag kväll

Och så var denna veckan också slut... måndag, fredag, måndag, fredag. Har jobbat hemifrån idag och fått undan en del pyssel. Började med ett telefonmöte direkt på morgonen, ett möte som förmodligen inte kommer att gå till historien som ett av de mest energigivande man varit med om. Ibland känner jag verkligen hur jag balanserar jäkligt tunt på den professionella linjen. Skärpning Färm!

Kompisen Lena kom fram emot eftermiddagen och fikade och sen lockade hon med mig på en må-bra grej... tack min vän, det var precis vad jag behövde idag. Och nu har jag alltså tio vinröda hoppande saker framför mig (*skrattar*).

Maken har skruvat ihop jättesoffan... wiiiee!!!

     

Blev precis som jag ville ha det, nu återstår montering av bord och fotpall. 10 personer får man lätt plats i soffan så det blir kanon när man har gillen. Fatta också hur många kartonger vi fick lasta för att få hem den. Stod med två fulla lastkärror med kartonger som vi skulle få in i släpen. Maken rullade fram dem till släpkanten och sen stod vi på vars en sida och skulle ta tag. När vi lyfte upp kartongen for lastkärran iväg, vilket fick till följd att maken släppte kartongen som for i backen och fick fatt i vagnen.

- Stå inte bara där, du kan väl försöka hjälpa till!!!
- Hur menar du? Skall jag typ hoppa över en kartong som är 1 meter hög och kasta mig fram och ta vagnen?

Det är roligt när det blir diskussion... jag älskar ju det som ni vet!

Imorgon är det kalas hos bror Ola med familj och sen är det fest på kvällen uppe i parken. Dags att svänga de lurvige igen vilket skall bli jättekul.

Må bäst!  //Farmskan

Kärlek är det bästa som finns!


Kommentarer
Pappa och Barbro

Verkligen tjusigt. Ni har väldigt god smak. Vi kommer en dag och provsitter soffan. Koppla nu av och njut i helgen.

2009-03-20 @ 21:19:36
mrollan

Hej å hå vad fint det blev... ovanligt fina lampor där i hörnet och i fönstret :):) i den soffan kommer ni att ha mycket kul, se till att köra 5-minutare för var och en... alltid kul när man har party att låta alla prata i 5 min om vad som helst... diskussion - ja blir det inte det då så blir det det aldrig:). I vårt gäng har en kompis gett den bästa slutsatsen av alla... "det finns inte utrymme för att ha tråkigt"

Ha en go helg!! kram kram mrollan

2009-03-20 @ 21:21:44
Git

Snyggt Farmskan! Ser ut som samma matta som vi har. Du får visa slutresultatet när ni fått ihop resten av möblerna. Åh vad kul å få svänga runt de lurviga, jag är också danssugen!!! Får väl bjuda upp maken senare.

kram

Git

2009-03-21 @ 09:47:57
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Lena

Har inte riktigt vant mej vid den skarpa rosa färgen på mina 10 hoppande saker än. Men det blir väl bra med det. Nästa gång tar vi andra färger.

Kul med provsittning i kväll. Vi ses.

2009-03-21 @ 09:50:15
Kusin Pia

Åh va´snyggt det ser ut!! Vi måste snart komma och provsitta! Kram

2009-03-21 @ 09:54:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0