Goda och onda

Inatt ställde vi om klockan och genast kändes det som om lunchen kom jäkligt tidigt... Men det skall bli skönt nu när det är ljusare på kvällarna. Grillad korv, uterum, fika i trädgården, blommor. Me like! Annars var det en lugn (?) lördagkväll i det Färmska hemmet. Grannarna skulle varit här och vi skulle spela lite TP och dricka vin men så åkte hon på kräksjuka. Usch och fy... så besväret att ordna vin hemma hos Paps & Babs i all hast blev lite onödigt. Lämnar flaskorna till er i veckan igen.

Däremot hade döttrarna kompisar här och de skulle spela spel. Det som är kul med dem när de spelar är att de måste skrika till varandra hela tiden. Vet inte om det är för att de är lomhörda eller om det beror på att TV:n samtidigt måste stå på precis intill och störa. Helt makalöst hur fyra personer kan föra liv. Inte undra på att den stackars lille killen som var med och var trött inte fick någon lugn och ro. Fast det ordnade de bra när de gick en runda med honom i barnvagnen, sen somnade han gott.

De spelade "Gissa vem jag är". Det innebär att man har ett kort i pannan med ett namn på och sen skall man försöka gissa vem man är genom att ställa frågor till de andra. Kvällens absolut roligaste kommentar var när en av döttrarna kommer upp och frågar:
- Visst är väl Jesus död
Ja... är han det?

Det finns en webbsida som heter www.politisktinkorrekt.wordpress.com 
Besök den om ni vill läsa mer om de äckliga gubbar som just nu är involverade i kopplerihärvan. Det är helt otroligt när man läser om det... hur fasen kan man utnyttja andra på det sättet. Bra att de visar bilder och vilka bolag de jobbar på och jag hoppas att ingen, säger ingen, någonsin vill köpa tjänster från dessa bolag igen.

Måste avsluta med något som gör mig glad

 

Nu väntar besök hos Grahnskan och sen ikväll skall jag på Vip-kväll hos Unico Ledarskap!
Må bäst vänner!! //Farmskan


Kommentarer
Git

Fasen va duktig hon är på att sjunga!!! Har hon ärvt det av mamma tro? När får vi se dig på Youtube? Eller finns det redan ett klipp med dig där?

Ses på måndag. kramen

2009-03-29 @ 12:39:07
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0