Hallå ja

Känns som en evighet jag satt ner och bloggade... Två hektiska dagar är snart till ända och nu sitter jag här med kaffekoppen och väntar på att Lyxfällan skall börja. Gårdagen var helt hysterisk... jag hade så mycket adrenalin att hjärtat skenade helt vilt. Det var nämligen styrelsemöte i Älmhult och därmed dragning av respektives område. Hur det går, målen för året och utmaningarna som ligger framför en.

Kändes ju som att man hade en del att läsa in sig på för att kunna leverera något bra... ny på jobbet ni vet. Strax innan tänkte jag att "man skall kanske kamma till sig och sätta lite glans på läpparna". Så snygg man blev och så bra det stod sig mot mitt rödflammiga, nervösa ansikte... ha ha ha. Men det gick över förväntan så nu är det elddopet avklarat.



Git! Jag uppskattar verkligen att du satt med hörlurarna på när de kom för att gå runt på avdelningen. Att jag inte bara dog av skratt... tur de inte såg att de inte hade någon sladd inkopplad (*ler*)

Sent blev det dock så jag var inte hemma förrän runt 11-tiden (vilket kändes helt meningslöst med tanke på att klockan ringer runt halv 6 igen). Maken var pratsjuk när jag kom hem och det var kanske inte det jag önskade mig just då... snälla bara var tyst så jag kan få sova. Stackars min man... han har det inte lätt.

Idag har det dock varit lugnare och efter jobbet har jag och maken haft en shoppingtur på IKEA. Soffan är inhandlad tillsammans med bord, matta och en skitsnygg byrå. Tror egentligen att han skulle velat dra igång med att montera redan ikväll men där drog jag i nödbromsen. Kaffe och macka och sen mys framför TV:n... det är vad vi behövde ikväll. Har ju hela kvällen på oss imorgon och fixa med detta. Skall lägga upp en bild sen.

Manne, jag uppskattar ditt Nalle Puh-citat (min favorit):
För att verka avspänd och helt tillfreds kan man gnola tiddeli-pom
några gånger på ett vad-ska-vi-göra-nu-då-sätt.

På lördag blir det vin och snacks här hemma i nya soffan innan festen!
Sköt om er go vänner!  //Farmskan


Kommentarer
Anonym

Ser fram emot bilderna på nya soffan med alla "tillbehör". Visst är det mysigt att möblera nytt!

Ses på måndag.

kram

2009-03-19 @ 22:04:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0