Herr Kantarell

00.01 i natt satt jag upp som en staty i sängen... vad fasen var det som hade väckt mig?? Efter en stund när hjärnan kommit ifatt så förstod jag att det var stereon som dragit igång. Hur fasen är det möjligt, tänkte jag när jag tassade upp och stängde den. I morse frågade jag då maken
- Du, stereon drog igång inatt...
- Ja, just det... jag grejade lite med fjärrkontrollen
- ???
- Ja, det kom en liten klocka i displayen så jag satte nog nån timer
- Bra om du tar bort den lilla klockan då tills jag kommer hem på onsdag.
Men känner jag maken rätt så har han glömt det och med tanke på hur hårt han sover kommer den där stereon att väcka hunden och sen stå och ljuda hela natten.

En bra dag på jobbet följdes av att samtliga chefer for iväg runt 4-tiden för att påbörja vår ledarskapskurs. Snacka om vilken fantastisk möjlighet att få ett gemensamt synsätt och samma grundförutsättningar. Blir riktigt bra det där! Vi for till det fascionabla Markaryd och Ekebacken (där herr Kantarell bor ni vet...)



Efter en bra inledning med efterföljande middag var det bara lite samvaro på kvällen innan själva kursen kör igång för fullt imorgon. Pilla hade lekar i vanlig ordning men det kan jag säga att sämre musikkännare än Jonte har nog inte skådats i mannaminne!! Sjunger troligtvis bara barnvisor till vardags... Den mannen kommer därför aldrig att få vara med i mitt lag om det blir fler sådana tävlingar. Sorry Jonte, men vad fasen... Evert Taube!! Rönnerdahl, Samborombon, Så skimrande var aldrig havet...

Efter middagen var stämningen på topp och då avhandlades de viktiga ämnena:
* Varför är det bara män som är transvestiter?
* Vad kan man egentligen använda en kork på mjölkpaketen till?
* Vad döljer sig i en magväska?? Sladden till KUST förstås!
* Var är vi? 76 mil från Lübeck... Klockren beskrivning!

Mycket trevlig ineldning och jag hoppas verkligen att kursen svarar upp mot mina förväntningar. Tänk så mycket matnyttigt jag kan ha med mig in i tentan nästa onsdag (*myser*).

Önskar er en skön sömn i denna sena timme!  //Farmskan

PS! Vad betyder egentligen Att begära resning?? Fråga maken....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0