Kallt som...

Grahnskan har ramlat av en häst... for riktigt illa i backen och har legat på sjukhus med hjärnskakning och fördärvad axel. Ja, jag har skällt på henne! Gamla tanten skall hålla sig undan sånt där, de dagarna är passerade när vi elegant kunde svinga oss upp på en häst och galoppera iväg. Nu ligger hon i en baden-baden och kan inte göra någonting. Jag tycker synd om dig men du... lova att inte göra om det! Nästa gång kan det gå riktigt illa.

Dagen har tillbringats i Köpenhamn. Det har varit workshop angående en gemensamt projekt tillsammans med övriga Ikano-länder. Mycket bra organiserat och jag tyckte att vi kom fram till en hel del. Sen är det ju ett konstigt folk de där danskana för de äter wienerbröd till frukost (eller morgonmad som de säger) och smörgåsar till lunch (som de kallar för frokost). Men det är ett dejligt folk... även om de idag bjöd på iskallt väder. Huga!!

På vägen tillbaka såg jag ett livs levande sådant här:



Inget man vill ha i fronten precis...

Maken hade gjort fyllda pannkakor när jag kom hem (han är helt enkelt för bra för att vara sann) och nu skall vi sätta oss och se på den nya Bondfilmen som vi fick i posten. Något annat som också kom i posten var en inbjudan till maken där han uppmanades att bära högtidsdräkt med svart väst... Det där ser jag fram emot!

Du och jag, kusin Pia!  //Farmskan

PS! Någon har trampat på en öm tå idag och eftersom jag jobbar med mitt etiska hörn
så inser jag när det är dags att lyda...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0