Kan det vara så?

Hemmajobb idag, vilket i normala fall brukar innebära 2 timmars extra sömn... men inte idag för kompisen Lena tyckte att "Farmskan är nog uppe och hoppar". Fast å andra sidan är det rätt skönt och komma igång också. Tog en sväng med hunden innan jag startade datorn, eller försökte åtminstone... just nu är det rent av hopplöst att få henne och gå några längre sträckor. Mest sova och äta där just nu... borde döpa om henne till Skalman.

Grahnskan kom och levererade lite hundmat på förmiddagen. Hon var ju inte med på gårdagens tjejträff för hon skulle försöka få till en påsättningen av hunden (oj, det där lät konstigare än vad som var meningen...). Det är inte första gången som hon försöker om vi säger så... problemet är bara att hunden inte är ett dugg intresserad av att para sig även om hon är mitt i höglöpet. Biter ifrån mot den stackas hannen rejält
- Hon kanske är lesbisk, försökte jag
- Ja, fasen vet... nåt skit är det
Det måste väl vara möjligt även bland djur tycker man... och visst är det så



Tur det finns forskning!

Fick ett MMS från dottern:



"För vi skall ta studenten" stod det. Inte ikväll väl, så vad gör champagneglaset där?

Ikväll har vi varit inne på Kvik och beställt resten av inredningen till tvättstugan och nu skall vi snart käka lite mat. Maken skulle bara lägga en golvbräda men naturligtvis strulade det rejält så nu är han skitförbannad... Fredagen den 13:e borde man kanske bara tillbringa framför TV:n? Får väl se om jag kan gona upp honom om en stund.

Det är inte så farligt om man har olika färg på huden.
Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat.
//Farmskan

PS! Nenne... du är hopplös!


Kommentarer
Sassa lundgren

Hej och tack för god mat och roligt att vi kunde träffas! KRAM Sassa

2009-03-13 @ 23:05:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0