Klart!

Äntligen! Golvet är lagt och listerna är på plats... alla möbler är tillbaka så nu kan man äntligen börja se hur det kommer att bli. Det som fattas nu är soffan, soffbord och lite mattor... men oj vad fint det blir! Är så glad för min klocka också...



Skönt för maken också att det är klart... han kan ju liksom inte slappna av heller förrän allt är på plats och alla saker undanplockade. Hans ordningssinne ni vet. Men nu får vi ta en sväng till IKEA i veckan och handla soffan så att vi kan få helt klart.

Jag och dottern var och tittade på Madde när hon spelade fotboll idag. Det var Östers damer som mötte KDFF (hennes gamla lag). De förlorade med 2-0 och det var väl inte så mycket att säga om det. Tyckte de stod upp bra mot dem med tanke på att det skiljer en division. Johannes syster Frida var med och spelade och det är kusligt vad lika de är... det är typ Johannes med långt mörkt hår. Ha ha ha.

Lill-sonen var också med och tittade och som vanligt har det aldrig varit mer synd om något barn än han. De historier han berättar är helt otroliga... märkligt att han ens överlevt. Men hans egna bravader har han helt glömt bort. Detta är en klockren Mattias-episod från barndomen



Nu skall vi njuta av en kopp kaffe och en rolig film!  //Farmskan


Kommentarer
Kusin Pia

Hur många gånger har man inte tackat sin gud för att han skapade Statiol, när ungarna kom på kl. 23.00 att det var deras tur att ha med fika till skolan da´n därpå!!

2009-03-15 @ 19:09:12
Johannes

Tur att jag är flintskallig då så att du kan se skillnad!!! Men hon är väl ändå inte lika bra som mig??

2009-03-18 @ 16:22:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0