Maratonvecka

Det känns sådär att vakna på måndag morgon och veta att denna veckan har man typ inga andningshål alls. Fullt upp på jobbet och sen lite kvällsaktiviteter på det. Men jag säger som jag brukar... att snart blir det annorlunda, där finns veckor en bit fram där jag inte har någoning bokat alls (*ler*). Idag har Carl (eller Charles som vi kallar honom) sagt upp sig. Han har fått ett nytt jobb på Banverket. Jag är verkligen glad för din skull och hoppas att du kommer att trivas! Närmare kärleken också.. Sen vet vi ju vart vi skall ringa när tågen är försenade eller?? Jag menar, något måste du väl kunna fixa.

Jag har gigantisk ångest för min kommande tenta. Inlämning den 1 april och jag har inte kommit mig för att börja än. Känns inte riktigt som om jag haft energi till det också. Sen kan ju det ha med förkylning och allt annat att göra också men mest troligt är väl att det är lite mycket just nu. Vi har ju fått ledigt också två onsdagar för självstudier så man är ju helt dum i huvudet att man inte tar tag i det. (Ungefär som jag säger till dottern när hon sätter sig och glor på såpor när hon har studietid...). Får nog sluta med det nu.

Såg filmen Patrik 1,5 igår... lite småkul emellanåt men inte direkt så man satt och asgarvade. Och du Malin, kom inte och säg att Torkel Pettersson är snyggare än Mikael Nyqvist... då får du skaffa glasögon

 

Och så får jag bekänna följande:
1) Ja, jag skubbade från gympan idag
2) Jag förstår inte vitsen med Facebook (Heja Tellan!)

Kom och håll om mig, släpp inte taget om mig...  //Farmskan

PS! Petra... bloggen heter www.looklikeberry.blogspot.com


Kommentarer
Malin

Jodå han är snyggare... och jäkligt ball :)

2009-03-16 @ 21:16:39
Petra

Tack kära du!!

2009-03-16 @ 23:27:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0