Mod och realism

Tidig start på dagen (jag menar man brukar väl ändå få ligga till åtminstone kl. 8...) och sen drog vi igång. Jätteintressanta dagar med bra och tydliga, konkreta möjligheter till förändringar. Vi har fått lära oss allt om de fyra hörnstenarna för ledarskap: Mod, Realism, Vision och Etik. Inte helt otippat hade jag mina största styrkor i just Mod och Realism (ni vet den krassa Farmskan). Inte så mycket gråzoner utan antingen är det svart eller så är det vitt... Det var otroligt spännande att analysera utvärderingarna man hade fått och hitta vilka delar man behövde fundera extra mycket på, så tack Frida och Mulle! Men nu vet vi vad som hänt om jag helt plötsligt verkar jäkligt mjuk och len i rösten (*ler*).



Lite smolk i bägaren blev det när Fru Ekdahl blev dålig igen... hon var ju hemma i förkylning / influensa hela förra veckan och nu flög det på henne igen. Fy och usch... jag tycker så synd om henne. Körde henne til Hässleholm strax innan middagen och så mötte hennes gubbe upp där. Krya på dig hjärtat och bli nu hemma tills du är frisk men framför allt: Ta kontakt med läkare!!!

En god middag följdes av att herrarna önskade revansch på gårdagens nesliga förlust i musiktävlingen. Vi skulle spela Sant eller Falskt. Men vad var det för frågor... Hallå!!
* Kan man tänja en förhud upp till 6 fotbollsplaner?
* Band man silvertråder om loppornas halsar på en loppcirkus?
* Stal någon 7 km järnvägsräls i Wales
Snacka om onödigt vetande... här skulle maken varit med! Han är en mästare på just den kategorin och har en massa onödig kunskap att plocka fram när det behövs. Tjejerna förlorade dock så det var väl skönt för husfridens skull...

Nej, nu väntar sängen och sen är det avslutningsdag imorgon. På kvällen är det sen dags för vår tentainlämning, den praktiska delen med rollspel. Har hört att vi saknar vissa roller på grund av olyckliga omständigheter så det skall bli kul att se imorgon hur vi får ihop det. VG goodbye???

Don't forget I love you!!  //Farmskan

PS! Lena! Ögonfröjd är inte alls dumt.....


Kommentarer
Elin

stiffe ligger sjuk och hängig i sängen och kollar på action filmer och saknar dig nog väldigt mkt.. det är tomt utan vår lille farmska i huset. saknar dig också <3

p.s skulle var snäll och handla till stiffe idag, fick en köplista och körde till affären, det roliga var bara att hälften av varorna jag köpte var fel.. tror aldrig stiffe låten mig handla igen..

- melitta påsar, 1-2, jag skrev ju 1-4 på listan? - milda mat? ingen flytande smör utan milda liten paket i lila?

som du hör, sista gången jag får handla..

ska bli skönt att få hem dig imorgon, ha så kul den sista tiden!

2009-03-24 @ 22:40:42
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Lena

Jag vet. Det gäller att passa på!!

Kram från Lena - with a huge appetite for more.

2009-03-25 @ 21:29:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0