Nya utmaningar

För er som känner mig väl så har ni säkert förstått mellan raderna att något extra ordinärt varit på gång och idag kan jag så bekräfta det. Efter en turbulent helg och efterföljande början på denna veckan har jag fått ett erbjudande om en ny roll på banken som jag har accepterat. Den rollen skall jag nu ha fram till september och det skall bli riktigt, riktigt roligt. Jag kommer att lära mig massor och förhoppningsvis också ge en hel del tillbaka.

En viss vånda hade jag inför beslutet... chefens chef kallar det för separationsångest och det är det säkert till viss del, men det känns också skönt att känna så, för då vet man att man trivs och mår bra på ett ställe. Det blir verkligen en chans att pröva mina vingar och jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning.

Så från att ha haft en ganska välorganiserad agenda har jag nu en helt annorlunda och lätt kaosartad agenda... men det där reder sig säkert. Tyckte att mitt AO-gäng tog det hela med jämnmod och det känns skönt. Säkert är det så att jag hade större svårigheter att se mina prestationsförväntningar på året försvinna i fjärran än vad de hade. De är ju också så jäkla duktiga på att driva på egen hand så det där löser sig säkert utan problem.

Släpp sargen Färm!!



Har precis klämt i oss en pizza och maken har berättat lite livligt om sin arbetsplats och sin chef... då säger dottern: Men pappa, det är ju så det är... chefer jobbar inte, de bara säger till alla andra vad de skall göra...

Ja, just det...!  Wish me luck!!  //Farmskan

Citat från dagen: "Undrar när man skall få tid att driva bank..."


Kommentarer
Papsobabs

Grattis och lycka till med det nya jobbet.

Men vi blev inte förvånade!!!!!!

2009-03-12 @ 09:58:09
Lena

Nej, förvånad blev nog ingen. Är det nån som är kapabel att klara av ett sånt jobb så är det allas vår Åsa. Dina nya medarbetare borde gratulera varandra till att ha fått dej som chef!!

Kram

2009-03-13 @ 09:53:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0