Rollspel

Bara jag och fru Ekdahl i pendlarbilen idag så det var lugnt och skönt... och svalt. Mycket på jobbet på alla fronter och det känns som om man slits mellan hopp och förtvivlan ibland. Märker ju också att en del i gruppen inte mår så bra utan är helt överbelastade och det känns skitjobbigt. Hoppas bara de lyder mitt råd och stannar hemma och vilar nu!! Undrar egentligen när det skall bli lite andningshål? Usch, det känns lite som om jag sitter i den röda lådan nu och det är inte min favoritplats!

Onsdag är skoldag och idag var det inlämning av vår grupptenta. Den teoretiska delen då... för den 25 mars så sker det också en redovisning i form av ett rollspel på temat vi lämnat in. Skall bli roligt. Jag skall enligt gruppen spela "en grå mus". Lär ju inte bli några problem för det är ju jag i ett nötskal.



I övermorgon är det dags för Dotterns och makens konsert... de har gjort sin sista träning ikväll så nu är det skarpt läge på fredag! Ser fram emot att höra dem... jag har ingen aning egentligen hur det blivit för jag har inte lyssnat på så länge. Tror hon är lite nervös för hon har känt sig lite "illamående" några dagar nu. Mycket spänningar i kroppen förmodligen. För man hoppas ju verkligen att det inte är maginfluensa... vill man inte ha nu inför Stockholmsresan i helgen. Folk är helt tossiga på jobbet och springer runt och trissar upp varandra med kläder och annat. Man tagar vad man haver som Kajsa Varg sa... det är mitt tips.

Bägge sönerna kommer också ner för konserten... och stor-sonen har eventuellt med sin flickvän. Mamman bara myser och ser fram emot detta (*ler).



Puss och kärlek!  //Farmskan

PS! Petra... in your dreams!!! He'd only hade eyes for me!


Kommentarer
Johannes

Nej Åsa - Du är ingen grå mus! Du är fru grävling ju ;))

2009-03-05 @ 09:56:34
Lill-sonen

Jaha... Börjar hon bli nervös. Det behöver hon inte bli. Vi är ju bara ett hundratal som alla har höga förväntningar. Nu hoppas jag att du och Rita kommer gå runt i såna gamla försäljarkläder med låda på magen också, sen är ju kvällen räddad.

2009-03-06 @ 09:03:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0