Sköna söndag

Fanns det inte ett program som hette det för några år sen...?? I varje fall har jag haft en riktigt skön och mysig helg. Ännu inte slut och mer roligheter väntar runt hörnet innan det är dags för jobbevecka igen.

Lill-sonen och Madde har varit hemma och sovit över, de har precis givit sig iväg vidare till hennes föräldrar. Paps & Babs har varit här en sväng och fikat för pappa har hjälpt maken med att dra telekablarna i köket... inte för inte han jobbat på Televerket en gång i tiden. Tänkte på det idag att han fortfarande sitter likadant när han jobbar, med benen uppdragna under sig. Rätt häftigt att man fortfarande kan göra det när man snart fyller 70. Det där har jag ärvt efter honom för så sitter jag också, men jag märker ju att benen somnar betydligt fortare nu än de gjorde när man var yngre.

Dagens maken:
Pappa berättade om en gammal bekant till mig...
- Hon jobbar tydligen som bibliotekarie inne i Kristianstad
- Jaså
- Ja, vi är ju där rätt ofta men jag har faktiskt inte sett henne där
- Hon kanske är utlånad...



Men nu har vi gjort så långt vi kan, elektrikerhjälp dyker upp på tisdag och sen tror jag det blir golvläggning, äntligen. Räknar med att kanske vara färdiga med allt om 2-3 veckor. Hoppas, hoppas. Får ge mig ut en kväll och leta efter soffa också, kanske är lite leveranstid på dem.

Snart dags att möta Pia och Jan(a) för ett restaurangbesök innan bion... Filmen har fått riktigt bra kritik så jag hoppas verkligen att den lever upp till ryktet. Referat kommer imorgon!

Kvinnor är fantastiska... vi kan producera mjölk utan att äta gräs
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0