Sviten spräckt =(

Sista kursdagen idag och jag måste säga att det har varit fantastiskt bra dagar. Hela gänget lämnade tumavtryck i luften på att "nu kör vi!!". Så mäktigt det är att ha en enad bild. I like!

Direkt från kursen till tentadragning på skolan... hej, vad det går! Vi saknade ju en medlem i vårt rollspel men det där löste sig ändå. Gick bra så nu får man bara hoppas att vi får bra betyg. Detta var tenta nummer 5 av totalt 7. Fick tillbaka nr 4 idag... fick G. Skit också!!! Tre VG i rad och så spräcks sviten. Maken försökte tala om för mig att jag kanske skulle se lite realistiskt på det hela... att man inte kan prestera i alla ändar men jag kan inte riktigt ta in det just nu. Känner mig besviken... men det går förhoppningsvis över. Slipper ju göra om den i varje fall.

Här hemma hade badrumsrenoveringen skridit framåt rejält. Golvet och slingorna är gjutna och elen dragen så han räknar med att börja kakla på måndag. Fasen vad skönt det skall bli när det är klart. Men nu är skall jag strax gå och lägga mig, trött som en lus är jag. Imorgon är det Köpenhamn så klockan ringer vid 5-tiden...

Allt går... utom små barn och tennsoldater  //Farmskan

PS: Här är en litet smakprov ifrån dotterns konsert



Kommentarer
Blogg-Pilla

Bra jobbat Elin:) kan ni inte lägga in lite fler låtar

2009-03-26 @ 19:50:52
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0