Djärv i särken...

Filmen igår var riktigt, riktigt bra! Ingen besvikelse från böckerna heller (vilket brukar vara fallet) och fantastiska skådespelare... Peter Andersson spelade advokaten Bjurman ruskigt otäck och Micke Nykvist... ahh. SÅ SNYGG!!! Jag blir helt kär när jag tittar på honom. Gå och se filmen!



Denna bilden är hämtad från Ladies Night när vi var där med tjejgänget... det är mig han pratar med och jag blir fortfarande helt galen när jag tänker på det... ha ha ha. Försökte förgäves förklara för Malin på jobbet hur snygg han var men jag tror inte riktigt att det gick in. Jag skickade tillbaka henne till sin plats igen. Pia... hjälp mig!

Annars är det en behaglig vecka som ligger framför en. Skall till Stockholm imorgon (typ upp och ner med tåget samma dag... ingen hit i och för sig) och sen är det ju kick-off i helgen. Så nu gäller det att ladda. Alla är helt hispiga med kläder och andra förberedelser så det känns att där ligger förväntan i luften. Skall bli kul att träffa alla kollegor ifrån de andra länderna också, verkligen något att se fram emot.

Alltså, om man nu vill sälja en hund på blocket....



Pris: 3 000:- Typ: Hund

hej
jag har en hund som jag vill sälja den. han är 8 månader gammal och den är vacsinerad och hade registeringsnummer och han hade alla papper med sig. Vid intreese så skicka emil eller ni kan ringa mig efter klockan fem.


Varför skall jag skicka Emil??  //Farmskan

PS! Hon är ganska djärv i särken Olga när hon dansar Säkkijärven Polka...



Kommentarer
Git

Nykvist, wao, håller med farmskan, en riktig läckerbit.

2009-03-02 @ 20:55:35
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Kusinen

Han är så snygg så det gör ont i kroppen!

Haklapp är ett måste.....dregel dregel dregel!!!!!

Tack för en trevlig kväll. Alltid lika kul att träffa er!

Kram

2009-03-03 @ 07:51:54
Lena

Och varför var det just du som satt närmast honom??Jag satt ju två stolar bort denna magiska kväll...

Snygge-Micke är bara bäst, och det är inte bara du som blir varm i kroppen av att tänka på honom...

2009-03-03 @ 07:58:03
Petra

För att förtydliga det hela så var det faktiskt jag, Petra, som satt närmast från början. Men jag har lärt mig att vara artig mot äldre...därför fick du min plats Åsa. Men han är en riktig läckerbit den där Pete fan jag menar Mikael. (Så heter han för f n i mellannamn utan minsta likhet....)Filmen var kanon!

2009-03-04 @ 18:38:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0