Bränd

HURRA HURRA FÖR LENA SOM FYLLER ÅR IDAG! <3

Tror att hunden är skengravid för just nu går hon bara omkring helt oroligt med typ flera pipdjur i munnen. Gnäller också hela tiden och är allmänt jobbigt. När jag släppte ut henne för tredje gången i natt så kunde jag faktiskt hålla mig för skratt. Hade det inte varit för att hon är gammal och sjuklig skulle hon fått sig en omgång... (eller nej... man är ju så svag för henne så det är löjligt). Men drygt är det!

For iväg till Paps & Babs direkt efter frukosten för jag hade lovat att fixa hans mail. Värsta hackern vet ni (*storskrattar*). Men faktiskt fick jag ihop det och pappa blev nöjd och glad igen. Själv växte jag nog ett par centimeter för att jag faktiskt klarade av att laga ihop det. Man kan om man vill. Lite brunch käkade vi också hos dom och sen snörade maken på sig joggingskorna och sprang hem ifrån stan. Önskar jag hade haft sån disciplin eller energi, men jag är bara lat.

Slog mig istället ner i solstolen på terassen med kaffe och kaka tillsammans med Manne... det var betydligt skönare. Satt där ute i max 1 timme eftersom det var stekhett men jag lyckades ändå bränna mig rejält. Så nu ser det ut som om jag har en vit bikini på mig... störtfult!



Kunde varit jag... för 30 kg sen. Ja, ja... man får skylla sig själv. Nu är det dags för lite pingstfirande hemma hos Manne.

Även solen har sina fläckar...  //Farmskan



Kommentarer
Lena

Tack min vän. Min bästa födelsedagspresent? Att jag kan ta mej fram utan rullstol eller kryckor. OK - haltandes på ena hälen men ändå!!

2009-05-31 @ 09:59:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0