Japaner, japaner...

Hade en riktigt bra dag igår onsdag på vårt möte i Tyskland. Många saker att diskutera och många bra tips och trix som kom fram. Plus att man fick öva både på sin tyska och sin engelska... På kvällen åkte vi iväg allihop till ett kloster utanför Wiesbaden som varit platsen för inspelningen av "I rosens namn" med Sean Connery. Ett fantastiskt ställe och helt fridfullt, man fattar inte hur lugn man blir när man kommer innanför. Efter en trevlig guidad tur gick vi för att äta i deras klosterrestaurang. Vit sparris med kött och god sås. Tips från chefens chef och som vanligt (!) har han ju rätt. Det smakade underbart.

Visste ni att sparris gör att kroppen tappar vatten? Tydligen mycket värre än till exempel kaffe vilket var helt nytt för mig. Det var förmodligen därför man vaknade och såg ut som ett russin i morse... Kan i och för sig också bero på den koppen kaffe man drack strax efter halv tolv på natten och som gjorde att man var klarvaken i flera timmar efter man lagt sig.
Tänk Farmskan, tänk!!!

På frukosten i morse var där två turistbussar med japaner som skulle äta samtidigt... KAOS!!! Jag har nog aldrig skrattat så mycket någon gång. De tömde faten fullständigt. Tryckte ner bröd, pålägg, juice och frukt i väskor och jackor och sprang omkring och trängde sig framför allt och alla. Helt vilt och hysteriskt roligt. Bengt försökte slå sig fram för att få lite pålägg till sitt bröd men fick bara tag på två skivor falukorv... ha ha ha.

Efter ännu en bra dag, sitter jag äntligen vid gaten på flygplatsen i Frankfurt tillsammans med Mikael som är kundservicechef i Danmark. Vi har passerat två säkerhetskontroller. Mikaels hela väska gicks igenom plus alla papper han hade också (kunde ju gömt sig någon lite terrorist mellan bladen). Min dator och jag fick följa med en liten man in på ett kontor och scannas. Till slut (efter typ 10 minuter) kom vi igenom den första... sen gick vi fel och fick gå tillbaka. Det var dumt för då hade vi ju köpt lite saker på tax free och det fick man inte ha med sig in. MERDE!!! Man kan ju bli helt tokig. Tror det tog totalt över en timme för oss att ta oss från ingången till gaten. Men... nu sitter vi här och lämnar inte stället.

Längtar hem och till jobbet imorgon... bäst när allt är som vanligt och helst i gamla Svedala...

//Farmskan


Kommentarer
Elin

om ca en halvtimme är du snart hemma :)

har saknat dig! du får inte vara borta så länge :(

2009-05-07 @ 18:49:28
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Blogg-Pilla

Välkommen till vår värld i morgon

2009-05-07 @ 19:21:25
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/
Git

haha, ja dessa japaner. Ohyfsade!

Ses i morrn.

kram

Git

2009-05-07 @ 20:16:10
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0