Långledigt... mumma!!

Snacka om kort vecka! Två dagar på jobbet och nu är det fritt till måndag... eller jag tar mig fritt på fredag som är klämdag. Fyra sköna dagar som till 64% skall användas för att påbörja och också färdigställa min sista tenta. Fy vad skönt det skall bli när det är över och man lämnar in den på onsdag. Skall bara hitta energi att komma igång imorgon... eller kanske på fredag. Det är bara så lätt att något annat tar över men nu är det fasen disciplin som får gälla.

Dagen har inneburit något färre möten... endast 5... helt otroligt. Ibland undrar man varför man har skrivbord faktiskt. Men det har i varje fall varit lite mer tid över till normalt jobb också och jag känner att det börjar gå åt rätt håll. Känns som om vi blir mer och mer sammansvetsade och kan börja jobba bra tillsammans. Gött mos! Och Pilla... tack för bra feedback!



Efter jobbet kom Anki, min egen lilla specialkock, hit och så gick vi igenom buffén till studenten. Mycket god mat blir det och så skönt att få hjälp med alltihop. Blir stressigt nog ändå med tält, dukning, stolar och bord, blommor, ballonger, dricka, servetter och tårtor... Men kul skall det bli och jag vet att dottern längtar något grymt

Nu sitter jag här och känner mig lite sisådär faktiskt. Git! Jag hoppas verkligen inte att du smittat mig idag... men det bubblar oroväckande i magen. Jag har dock varken tid eller lust att bli sjuk just nu så jag "håller tymmarna"

Vad hände egentligen med Meatloaf?    //Farmskan



Kommentarer
Eva (Jönsson) Arvidsson

Ha en härlig ledighet och jag hoppas verkligen inte du blir sjuk.... Inget kul alls....

Tack för informationen. Visste inte han var singel!!! Ut på tigerjakt... Hi. hi... :-)

Kram på dig.

2009-05-20 @ 21:47:30
URL: http://evaarvidsson.blogg.se/
Git

Usch, hoppas verkligen inte jag smittat dig! Nu när du ska vara ledig och njuta!

kram

2009-05-21 @ 18:33:03
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Blogg-Pilla

Tack själv:) Jag sitter och gnäller över halsont och så även dotterns som tog sista penicillinen ikväll. Bara vi inte har ngn ny smitta nu buhhhuu

krya på bubbelmagen

2009-05-21 @ 22:45:07
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0