Mors dag

Först: TACK Manne för en mycket trevlig kväll igår, vi hade verkligen ont i skrattmusklerna!
Sen: Grattis världens bästa kusin PIA på din... ehhh födelsedag (*ler*)
och Sist men inte minst: Grattis Mor, Babs och Ebba på Mors dag!

Så, då var det avklarat... många att gratta och tacka idag kändes det som. Vi hade en riktigt rolig kväll igår tillsammans med Manne och hennes bröder. Skrattade gott och makens skämt (som han faktiskt ångerfullt bad om ursäkt för i morse) var nog det som gladde de flesta mest:

Jag: Har varit gött och ligga och sola idag, fast man får ju passa sig för rätt som det är så dyker grannen upp. Man får ha bikinin väl knäppt...
Maken: Men om du hade gått topless hade vi kanske sluppit honom....

Tur man har självdistans! Och tunikor som kan dölja eländet, eller hur var det?? Det roliga är att han själv tycker att han är så förbaskat rolig jämt... eller hur Elin?



Vaknade upp idag till fantastiskt väder, så det kändes lite trist att inte kunna utnyttja det fullt ut. Har nämligen jobbat med EU-valet idag. Jag och Ingemo har suttit på två äldreboenden och tagit emot förtidsröster några timmar. Hela 9 stycken röster fick vi ihop... Tjohoo!! Fyra på ena stället och fem på det andra. Det var i varje fall nio fler än andra distrikt hade lyckats få ihop så man får väl vara nöjd. Kanske inte just EU-valet är något som 90+ är jätteengagerade i heller. Men vi hade i varje fall en trevlig eftermiddag och fick ju några timmar att bara prata och umgås. Nu är det en vecka till det riktiga valet och den dagen blir något längre. Vi startar halv åtta och håller på till framåt elva på kvällen. Pust!

Har varit en sväng i Fjälkinge hos svärföräldrarna också och grattat på Mors dag. Smörgåstårta (nähä?!) och innan dess silla-mackor. Lite av en tradition faktiskt (*skrattar*).

Man får vara glad man är som är när man inte blev som man skulle  //Farmskan


Kommentarer
Eva (Jönsson) Arvidsson

Ha, ha... han är allt lite rolig, din man... var får han allt ifrån? Nästa gång får du hälsa till broren R. Kram

2009-05-31 @ 19:50:11
URL: http://evaarvidsson.blogg.se/
Elin

Jo han den där stiffe har en tendens att tycka han är fruktansvärt rolig.. han är ganska roligt att skratta ÅT och inte med ;)

2009-06-01 @ 20:10:32
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0